Typer af svejste stålrør

1. Svejste stålrør til væsketransport under lavt tryk(GB/T3092-1993) kaldes også generelle svejsede rør, almindeligvis kendt som sorte rør.Det er et svejset stålrør til transport af almindelige væsker med lavere tryk såsom vand, gas, luft, olie og varmedamp og andre formål.Stålrørets vægtykkelse er opdelt i almindeligt stålrør og fortykket stålrør;formen af ​​rørenden er opdelt i ikke-gevind stålrør (glat rør) og gevind stålrør.Specifikationen af ​​stålrøret er udtrykt ved den nominelle diameter (mm), som er en tilnærmelse af den indre diameter.Det er sædvanligt at udtrykke i tommer, såsom 11/2 og så videre.Ud over at blive brugt direkte til at transportere væsker, er svejste stålrør til lavtryksvæsketransport også meget brugt som de originale rør af galvaniserede svejsede stålrør til lavtryksvæsketransport.

2. Galvaniseret svejset stålrør til lavtryksvæsketransport(GB/T3091-1993) kaldes også galvaniseret elektrisk svejset stålrør, almindeligvis kendt som hvidt rør.Det er et varmgalvaniseret svejset (ovnsvejset eller elektrisk svejset) stålrør, der bruges til at transportere vand, gas, luftolie, opvarmning af damp, varmt vand og andre generelle lavere trykvæsker eller andre formål.Stålrørets vægtykkelse er opdelt i almindeligt galvaniseret stålrør og fortykket galvaniseret stålrør;formen af ​​rørenden er opdelt i galvaniseret stålrør uden gevind og galvaniseret stålrør med gevind.Specifikationen af ​​stålrøret er udtrykt ved den nominelle diameter (mm), som er en tilnærmelse af den indre diameter.Det er sædvanligt at udtrykke i tommer, såsom 11/2 og så videre.

3. Almindelig kulstofstål wire casing (GB3640-88) er et stålrør, der bruges til at beskytte ledninger i elektriske installationsprojekter såsom industrielle og civile bygninger, installation af maskiner og udstyr.

4. Lige søm elektrisk svejset stålrør(YB242-63) er et stålrør med svejsesømmen parallel med stålrørets længderetning.Normalt opdelt i metrisk elektrisk svejset stålrør, elektrisk svejset tyndvægget rør, transformatorkøleolierør og så videre.

5. Spiralsøm neddykket, buesvejst stålrør til transport af væske under tryk(SY5036-83) er lavet af varmvalset stålspole som et røremne, spiralformet ved konstant temperatur og svejset ved dobbeltsidet dykket buesvejsning.Det bruges til transport af væske under tryk.Spiral søm stålrør.Stålrøret har stærk trykbærende kapacitet og god svejseydelse.Efter forskellige strenge videnskabelige inspektioner og tests er den sikker og pålidelig at bruge.Diameteren af ​​stålrøret er stor, transporteffektiviteten er høj, og investeringen i at lægge rørledninger kan spares.Anvendes hovedsageligt til rørledninger til transport af olie og naturgas.

6.Spiralsøm højfrekvent svejset stålrør til transport af væske under tryk(SY5038-83) er lavet af varmvalset stålspole som et røremne, ofte spiralformet ved høj temperatur, svejset ved højfrekvent lapsvejsning og brugt til transport af væske under tryk.Spiral søm højfrekvent svejset stålrør.Stålrøret har stærk trykbærende kapacitet og god plasticitet, hvilket er praktisk til svejsning og forarbejdning.Efter forskellige strenge og videnskabelige inspektioner og tests er den sikker og pålidelig at bruge.Anvendes hovedsageligt til at lægge rørledninger til transport af olie, naturgas mv.

7. Spiral søm nedsænket buesvejset stålrør(SY5037-83) til generel lavtryksvæsketransport er lavet af varmvalset stålspole som røremne, som ofte er spiralformet ved høj temperatur, og er fremstillet ved dobbeltsidet automatisk dykket buesvejsning eller enkeltsidet svejsning .Dykkede buesvejsede stålrør til generel lavtryksvæsketransport som vand, gas, luft og damp.

8.Spiral søm højfrekvent svejset stålrør(SY5039-83) til generel lavtryksvæsketransport er lavet af varmvalset stålspiral som røremne, der er spiralformet ved konstant temperatur og svejses ved højfrekvent lapsvejsning til generel lavtryksvæsketransport.Søm højfrekvent svejset stålrør.

9. Spiralsvejset stålrør til pæle(SY5040-83) er fremstillet af varmvalsede stålspoler som røremner, som ofte er spiralformet ved høj temperatur, og fremstilles ved dobbeltsidet dykket buesvejsning eller højfrekvenssvejsning.De bruges til civile konstruktioner, dokker, broer Stålrør til fundamentspæle.

20 21


Posttid: Dec-05-2022